Лидерът на Костадин Костадинов заяви в декларация, че война има,

...
Лидерът на  Костадин Костадинов заяви в декларация, че война има,
Коментари Харесай

Костадинов поиска оставката на кабинета Петков, не иска България да заема страна в конфликта Русия-Украйна

Лидерът на " " Костадин Костадинов съобщи в декларация, че война има, във връзка изявлението на Стефан Янев и добави, че уволнението му било като от риалити на Доналд Търмп. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1406
" Докато се упражняваме, може би хиляди наши сънародници умират. Тук в последна сметка не е школа по реториката ", сподели той.  

Според него думите на Янев са били единствено част от половин изречение. Припомняме, че в свое изявление министърът на отбраната Стефан Янев вместо думата " война " употребява думата „ интервенция “. 

България да не взема отношение в спора. Ако двама братя се бият, то третия не би трябвало да дава оръжие. Готвим се дадем оръжие, при борба сред приятелски страни - тъй като те са. 

Жените на България са същинската войска в момента - те събраха артикули от първа нужда за Украйна, а Министерски съвет дава оръжие, с цел да спре войната? Ако България желае да помогне, то дано да стане пратеник за договарянията сред Русия и Украйна. 

Не е редно да сме шеста, седма или осма подгласничка за сърцето на Америка, съобщи Костадинов и добави, че желае оставката на цялото държавно управление: " Спрете преди да ви спре историята. Дайте си оставката ", завърши той и разяснява, че държавното управление пази непознати ползи. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1406  Русия: Украйна употребява цивилни като жив щит Русия: Украйна употребява цивилни като жив щит  Украинският президент ще приказва пред Екологичен потенциал Украинският президент ще приказва пред Екологичен потенциал  " Виза " и " Мастъркард " блокират достъпа на съветски финансови институции
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР